OM OS | M2 Art Direction
M2 Art Direction – We make it fly. Nordsjællands full service reklamebureau, baseret på tæt kundekontakt og massere af ideer. Se mere...
Reklamebureau, Grafisk design, M2 Art Direction, tryksager, total løsninger, hjemmeside design,
20273
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20273,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
Tryksager
Grafisk design

Vi har 20 års erfaring med grafisk design. I et tæt samarbejde tilbyder vi tryksager der et planlagt fra A-Z og holder en konkurrencedygtig pris.

Digitale løsninger
Hjemmeside design

Som en del af vores serviceydelser tilbyder vi design på tværs af kanaler; Digitalt som trykt. Vi har arrangeret Instagram konkurrencer og designet layout til hjemmesider.

Strategi
Planlægning & Production

I vores team af kreative og strategiske plannere og det sammen med et tæt samarbejde med adskillige underleverandører kan vi planlægge og tilpasse en markedsstrategi der er tilpasset netop dit produkt og dine kundebehov.

Hvem er M2 Art Direction

Vi visualiserer ideer

Vi hjælper til så dine ideer bliver virkeliggjort. Kort sagt “We make it fly”. Hvor langt du end er kommet i idé udviklingen kan vi hjælpe. Vi er din sparringspartner og finder den bedste kanal med et tilpasset visuelt sprog for at ramme din målgruppe. Vi visualiserer en færdig idé eller hjælper dig med at finde den mest anvendelige kampagne til dit produkt. M2 Art Direction kan tilbyde totaløsninger for vores kunder.

Hjemmeside design & Branding0

Digital Marketing & Social Media0

Layout & Tryksagsproduktion0

Graphic designer

Dorte Ottesen

Graphic designer og projektleder.

 

Jeg ser frem til at høre fra dig do@m2ad.dk

M: 4034 0016

Kreativ direktør

Poul Bjørn

Kreativ direktør, grafisk designer, digital udvikling, strategi, kundeudvikling

 

Jeg ser frem til at høre fra dig pb@m2ad.dk

M: 4059 6211